Terug Zoekarrangement

Gîte (La Croisille sur Briance)

Wilt u meer vrijheid of wilt u langer in de omgeving verblijven, dan is onze gîte een goede keuze. Deze is geschikt voor 4 personen (circa 55 m²) en beschikt over een leefruimte met keukenblok, ouderslaapkamers (twee persoonsbed) en een aansluitende kinder-slaapkamer (stapelbed) en een badkamer. Er is een privé-terrasje en u kunt gebruikmaken van een zwemmeertje op het terrein.

De huurprijs bedraagt € 60,= per dag (minimaal 4 dagen) of € 400,= per week. Huurprijs voor de maanden juli en augustus € 500,= per week. Een bakker, kleine supermarkt en restaurantje op 3 kilometer afstand gelegen, een grote supermarkt bevindt zich op 10 minuten afstand.

E-mail : info@2ehuisinfrankrijk.com, telefoon: +33 (0)5 55 78 28 84 of +33 (0)6 86 22 56 55.

Bel of stuur een mail om te informeren naar de beschikbaarheid!

Gîte (La Croisille sur Briance)

Vraag stellen of een (thuis)bezichtiging plannen?

Dit kan ook via WhatsApp of email

Le cottage du séquoia (Chamberet)
In Chamberet, in een rustig gehuchtje met een indrukwekkend uitzicht over het franse platteland, heten Nathalie en Jean-Louis u welkom in hun bed and breakfast (https://le-cottage-du-sequoia.business.site/). Het paar heeft een slaapkamer met eigen badkamer. Deze is te combineren met een 2e slaapkamer, waarbij de badkamer dan wordt gedeeld. Vanaf € 75,= tot € 150,= per nacht, inclusi…
 
Enclos du bélier (La Croisille sur Briance)
Aan de buitenrand van La Croisille sur Briance heeft Albert sinds 2021 deze chambre d’hôtes (www.enclosdubelier.com). Er zijn 2 kamers met eigen badkamer en een gemeenschappelijke eet/zitkamer. Huisdieren toegestaan. De kosten bedragen € 75,= per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Dit adres biedt ook de mogelijkheid van Table d'hôtes voor € 25,= per persoon. Albert he…
 
Beleef de Limousin
Uw verblijf hoeft natuurlijk niet alleen te bestaan uit een zoektocht naar een woning. U kunt uw zoektocht natuurlijk afwisselen met bijvoorbeeld een bezoek aan Limoges, Oradour sur Glane of diverse kastelen. Maar ook een dag golfen op een van de mooie banen die de Limousin rijk is behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen en adviseren u graag!