Terug Zoekarrangement

Enclos du bélier (La Croisille sur Briance)

Aan de buitenrand van La Croisille sur Briance heeft Albert sinds 2021 deze chambre d’hôtes (www.enclosdubelier.com). Er zijn 2 kamers met eigen badkamer en een gemeenschappelijke eet/zitkamer. Huisdieren toegestaan. De kosten bedragen € 75,= per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Dit adres biedt ook de mogelijkheid van Table d'hôtes voor € 25,= per persoon.

Albert heeft ook een 5-persoons gîte voorzien van een leefruimte met keukenhoek, 2 slaapkamers en een moderne badkamer. Huurprijs vanaf € 370,= per week.

Nederlands, Frans en Engels gesproken.

Email : info@enclosdubelier.com, telefoon +31 (0)6 22 38 33 12 of +33 (0)7 88 79 35 12.

Enclos du bélier (La Croisille sur Briance)

Vraag stellen of een (thuis)bezichtiging plannen?

Dit kan ook via WhatsApp of email

La Croix du Reh (Châteauneuf la Forêt)
Midden in het dorp Châteauneuf la Forêt ligt deze chambre d’hôtes (www.lacroixdureh.com).  De kamers zijn ruim van opzet, veelal met zitje, en u heeft een douche op de eigen kamer. De kosten bedragen vanaf € 72,= per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Galya biedt ook de mogelijkheid van Table d'hôtes voor € 29,= per persoon. Een 4-gangen diner, in…
 
Beleef de Limousin
Uw verblijf hoeft natuurlijk niet alleen te bestaan uit een zoektocht naar een woning. U kunt uw zoektocht natuurlijk afwisselen met bijvoorbeeld een bezoek aan Limoges, Oradour sur Glane of diverse kastelen. Maar ook een dag golfen op een van de mooie banen die de Limousin rijk is behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen en adviseren u graag!
 
Gîte (La Croisille sur Briance)
Wilt u meer vrijheid of wilt u langer in de omgeving verblijven, dan is onze gîte een goede keuze. Deze is geschikt voor 4 personen (circa 55 m²) en beschikt over een leefruimte met keukenblok, ouderslaapkamers (twee persoonsbed) en een aansluitende kinder-slaapkamer (stapelbed) en een badkamer. Er is een privé-terrasje en u kunt gebruikmaken van een zwemmeertje op het terre…