Terug Zoekarrangement

Enclos du bélier (La Croisille sur Briance)

Aan de buitenrand van La Croisille sur Briance heeft Albert sinds 2021 deze chambre d’hôtes (www.enclosdubelier.com). Er zijn 2 kamers met eigen badkamer en een gemeenschappelijke eet/zitkamer. Huisdieren toegestaan. De kosten bedragen € 75,= per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Dit adres biedt ook de mogelijkheid van Table d'hôtes voor € 25,= per persoon.

Albert heeft ook een 5-persoons gîte voorzien van een leefruimte met keukenhoek, 2 slaapkamers en een moderne badkamer. Huurprijs vanaf € 370,= per week.

Nederlands, Frans en Engels gesproken.

Email : info@enclosdubelier.com, telefoon +31 (0)6 22 38 33 12 of +33 (0)7 88 79 35 12.

Enclos du bélier (La Croisille sur Briance)

Vraag stellen of een (thuis)bezichtiging plannen?

Dit kan ook via WhatsApp of email

Le cottage du séquoia (Chamberet)
In Chamberet, in een rustig gehuchtje met een indrukwekkend uitzicht over het franse platteland, heten Nathalie en Jean-Louis u welkom in hun bed and breakfast (https://le-cottage-du-sequoia.business.site/). Het paar heeft een slaapkamer met eigen badkamer. Deze is te combineren met een 2e slaapkamer, waarbij de badkamer dan wordt gedeeld. Vanaf € 75,= tot € 150,= per nacht, inclusi…
 
La Croix du Reh (Châteauneuf la Forêt)
Midden in het dorp Châteauneuf la Forêt ligt deze chambre d’hôtes (www.lacroixdureh.com).  De kamers zijn ruim van opzet, veelal met zitje, en u heeft een douche op de eigen kamer. De kosten bedragen vanaf € 72,= per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Galya biedt ook de mogelijkheid van Table d'hôtes voor € 29,= per persoon. Een 4-gangen diner, in…
 
Beleef de Limousin
Uw verblijf hoeft natuurlijk niet alleen te bestaan uit een zoektocht naar een woning. U kunt uw zoektocht natuurlijk afwisselen met bijvoorbeeld een bezoek aan Limoges, Oradour sur Glane of diverse kastelen. Maar ook een dag golfen op een van de mooie banen die de Limousin rijk is behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen en adviseren u graag!