679 - Uniek plekje

Meuzac

Referentie: 679, Woonoppervlakte: 46 m2, Aantal kamers: 2

€130.000,=
  • (Inclusief makelaarscourtage)

Uniek plekje


Een schattig uitziend huisje door de stenen muren en haar blauwe luikjes en de schuur met het rode pannendak. Het ligt volledig vrij aan het eind van een bospad. Voor het huisje ligt een groot terras op het zuiden met een prachtig uitzicht. Een perfect huisje voor de Frankrijkliefhebber die rust en een speciaal plekje zoekt! 

               

Klein maar fijn
Het huisje heeft op de begane grond een leefruimte met als middelpunt de oude schouw. Er ligt een mooie oude houten vloer. De keukenhoek in U-vorm is eenvoudig en voorzien van een gootsteen, kookplaat met afzuigkap en diverse keukenkastjes. Er is wel een kraan, maar die voorziet in niet warm water. U kunt zich er de gezellige diners aan de eetkamertafel voorstellen of genietend van een wijntje voor de houtkachel. In de voormalige aanbouw is een nette badkamer gerealiseerd voorzien van douche, wastafel en een apart toilet.                     

Een verdieping hoger treft u een grote open slaapruimte met masief grenen vloer aan. Door de twee dakramen een mooie lichte ruimte. De kap is in 2014 opnieuw geïsoleerd. Doordat er een open trap is, wordt deze ruimte ook in de koudere tijd van het jaar verwarmd door de houtkachel beneden. Aan de linkerzijde van de trap is de boilerruimte voor de badkamer. In de schuine wanden zou u nog een hoop bergruimte kunnen creëren.  


Fantastisch terras
Voor de woning is een verhoogd gelegen terras (25 m²) gecreëerd. U zit er op het zuiden en heeft een mooi uitzicht over het glooiende Limousin-landschap. Rust gegarandeerd en een uitzicht dat elke dag anders is en nooit verveelt! Achter de woning bevindt zich een oude broodoven. In de overkapping ervan is een schaduwzitje gemaakt.


Bijzondere schuur
Naast het fantastische terras heeft dit geheel nog een tweede verassing in de naastgelegen schuur. De  schuur met een oppervlakte van circa van circa 40 m² is op een leuke en creatieve wijze ingevuld. In het hoge gedeelte is een speelgedeelte : hier staat de biljarttafel die ook als tafeltennistafel gebruikt kan worden. Aan de linkervoorzijde, bij de lagere schuurdeur, is een podiumvloer gelegd : deze wordt als binnenterras gebruikt, maar ook als ‘slaapkamer’.  In de hoek is een mezzanine gebouwd met 2 slaapniveaus. Een superspannende slaapplek voor de (klein)kinderen! Het onderste niveau is met een doek afgescheiden en wordt voor opslag gebruikt. Naast de schuur staat nog een klein houten tuinhuisje voor het tuingereedschap.    

    

Zonder buren
Het totale perceel beslaat 2.412 m². Er staan diverse bomen en struiken. Op diverse plekken staan tuin- en zonnestoelen, om al naar gelang de behoefte aan zon of schaduw te genieten. Achter het huis of naast de schuur is voldoende (vlakke) ruimte voor een caravan of tent. Zou kunt u ook uw familie of vrienden laten genieten van uw ideale 2ehuisinfrankrijk! De eerste buren bevinden zich op 150 meter afstand en zijn vanuit het huis of het terras niet zichtbaar.

De woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden. Inclusief de jacuzzi!

 

Voorzieningen nabij
Dit bijzondere plekje is op slechts enkele minuten van het dorpje Meuzac verwijderd dat voorziet in een is een klein supermarktje, een restaurantje, camping en twee meren. Het ene meer is bedoeld als zwemmeer met een zandstrand. Het andere meer wordt gebruikt voor de watersport. Er is onder andere een waterskibaan.

De noodzakelijke voorzieningen vindt u binnen 15 minuten rijden in het dorp Magnac Bourg. Hier is een grote supermarkt, bakker, restaurantjes en cafeetjes. Maar u kunt ook terecht in de nabijgelegen grotere dorpen Lubersac of Uzerche. Het bekende Pompadour, waar de paardenraces/military wordt gehouden, is ook zeker een bezoek waard. De grote plaatsen Brive en Limoges zijn respectievelijk binnen 35 minuten en drie kwartier te bereizen.

Meer informatie ontvangen van deze woning?

Vul uw gegevens in en ontvang:
- Kenmerken
- Plattegrond

Vraag stellen of een (thuis)bezichtiging plannen?

Dit kan ook via WhatsApp of email

Kenmerken

Plaats:
Meuzac
Aantal badkamers:
1
Afstand tot dorp:
Minder dan 10 minuten
Aantal toiletten:
1
Ligging:
Afgelegen
Sanitaire voorzieningen:
Douche, Wastafel, Toilet
Oppervlakte:
2.412 m2
Nutsaansluitingen:
Water, Elektra
Type:
Bewoonbaar
Riool:
Septictank (conform)
Bouwperiode:
Tussen 1900 en 1950
Verwarming type:
Houtkachel(s), Elektrische verwarming
Renovatie periode:
2013
Aantal bijgebouwen:
2
Woonoppervlakte:
46 m2
Bijgebouwen:
Schuur, Berging
Aantal kamers:
2
Overige voorzieningen:
Broodoven
Slaapkamers:
1

Energielabel

Foto's

Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje
Uniek plekje