763 - Schuurproject

Augne

Referentie: 763, Woonoppervlakte: 80 m2,

€25.000,=
  • (Inclusief makelaarscourtage)

Schuurproject


Deze schuur staat naast een weg aan het eind van een gehuchtje. De muren en algehele constructie is goed te noemen, maar het dak zal aangepakt moeten worden. De schuur is 80 m² groot. Dit zou nog meer kunnen worden als er een verdieping wordt aangebracht : dit ligt binnen de mogelijkheden omdat de hoogte van de schuur 7 meter is.

Er is een ingang van de schuur aan de straatzijde. En er is een grotere dubbele zijdeur die leidt naar het perceel. Verder is er nog 1 deur die een opening heeft naar de noord-oost zijde. Hier is ook het beste uitzicht.  De tuin beslaat 541 m2 en omsluit het gebouw, dit stuk ligt onder een kleine helling.

Er is een bouwvergunning (permis de construire) afgegeven. Voordeel van dit project is dat de indeling helemaal naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Kortom wie gaat de uitdaging aan en maakt van deze schuur een mooie woning?

 

Omgeving
De schuur bevindt zich tussen Eymoutiers en Bujaleuf. In deze groene omgeving speelt natuur de hoofdrol. Fietsen, watersport of wandelen is allemaal mogelijk. Op 10 minuten rijden zijn er bakkers en supermarkten te vinden.  Ook loopt er een wandelpad rechtstreeks van de schuur naar het lokale meer, het Lac de Hélène (30 minuten lopen).

Meer informatie ontvangen van deze woning?

Vul uw gegevens in en ontvang:
- Kenmerken
- Plattegrond

Vraag stellen of een (thuis)bezichtiging plannen?

Dit kan ook via WhatsApp of email

Kenmerken

Plaats:
Augne
Bouwperiode:
Voor 1900
Afstand tot dorp:
Minder dan 10 minuten
Woonoppervlakte:
80 m2
Ligging:
In/nabij gehuchtje
Nutsaansluitingen:
Geen Nutsaansluitingen
Oppervlakte:
541 m2
Riool:
Geen riool
Type:
Klusproject

Energielabel

Foto's

Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject
Schuurproject