685 - Pied-à-terre?

La Croisille sur Briance

Referentie: 685, Woonoppervlakte: 90 m2, Aantal kamers: 5

€56.000,=
  • (Inclusief makelaarscourtage)

Pied-à-terre?


Een dorpswoning die direct te bewonen is, maar waar wel nog een moderniseringsslag gemaakt kan worden. Een kleine terrastuin op het zuiden met als voordeel dat er weinig onderhoud is!

Woongedeelte
De begane grond bestaat uit een entrée met aan de linkerzijde een eenvoudige badkamer voorzien van ligbad, wastafel en een toilet. Aan de andere zijde een slaapkamer (11,5 m²) met fraaie parketvloer. Deze heeft een deur naar de achtergelegen keuken. Voor degene die niet gelijkvloers hoeft of wil wonen, kan de slaapkamer een ruime eetkamer worden. Aan de tuinzijde bevindt zich de woonkamer (16 m²), eveneens voorzien van een fraaie parketvloer.  Ernaast de keuken voorzien van een eenvoudige gootsteen, een cuisinière om te verwarmen en te koken in de wintermaanden, een gasfornuis en een koelkast. Er is net voldoende ruimte voor een eettafel voor 2 personen aan de trapzijde. Onder de trap bevindt zich een bergkast. De keuken geeft via een bordestrap toegang tot de tuin.

Op de verdieping zijn twee slaapkamers van respectievelijk 12 en 13 m², beide voorzien van een raam aan de straatzijde. De plafonds zijn voorzien van schrootjes en 2,27 m hoog. Tussen beide slaapkamers is een wasruimte voorzien van wastafel, bidet en bergkast en dakraam van recente datum (2018). Het zou voor de hand liggen deze ruimte te voorzien van een toilet. Aan de achterzijde is nog een gedeelte bergzolder. Een losse trap geeft toegang tot de boven de slaapkamers gelegen lage en niet-geïsoleerde zolder. De slaapkamers zijn op te pimpen, maar voor de klussers onder de kopers is er ook de mogelijkheid om de kamers op de verdieping te vergroten door de bergzolder op te offeren en de huidige plafonds tot de dakpunt te verhogen.

Aansluitend aan de woning, over de gehele diepte is er een berggang waar ook de cv-ketel staat. Deze ruimte is toegankelijk aan de straat- en tuinzijde. Er is nog een tweede zolderruimte gelegen boven deze gang die alleen via de tuin bereikbaar is.


Opfrissen
Het hele huis is voorzien van gietijzeren radiatoren. De cv-ketel op olie functioneert niet meer. De keus voor een pelletkachel, houtkachel of nieuwe cv is dus aan de koper. Warmwater loopt via de boiler. Deze woning dient opgefrist te worden. Het binnenhoutwerk en de kozijnen kunnen een lik verf goed gebruiken.


Tuin op het zuiden
Het huisperceel is slecht 166 m² groot, maar de tuin is pal op het zuiden gelegen. Er is geen achterom. Het perceeltje achter de tuin is de groententuin van de buurman. Aan de westzijde is de tuin nog niet afgerasterd en heeft dus nog een open verbinding met de tuin van de buren. Aan de oostzijde bevindt zich het in ongebruik geraakte buitentoilet en een overkapping voor de houtopslag. Onder het gedeelte woonkamer bevindt zich een kelder van circa 1,50 hoogte.


Voorzieningen
Gelegen op loopafstand van de bakker en een supermarktje. Daarnaast voorziet het dorp in een bar-tabac, apotheek en een dokterspraktijk. De grote supermarkt bevindt zich in het op slecht 10 minuten afstand gelegen Châteauneuf la Forêt.  

Meer informatie ontvangen van deze woning?

Vul uw gegevens in en ontvang:
- Kenmerken
- Plattegrond

Vraag stellen of een (thuis)bezichtiging plannen?

Dit kan ook via WhatsApp of email

Kenmerken

Plaats:
La Croisille sur Briance
Aantal toiletten:
1
Afstand tot dorp:
Minder dan 10 minuten
Sanitaire voorzieningen:
Bad, Wastafel, Toilet, Bidet
Ligging:
In/nabij dorpje
Nutsaansluitingen:
Water, Elektra, Telefoon
Oppervlakte:
166 m2
Riool:
Gemeenteriool
Type:
Bewoonbaar
Verwarming type:
Cuisinière, Centrale verwarming op olie
Bouwperiode:
Tussen 1900 en 1950
Aantal bijgebouwen:
1
Woonoppervlakte:
90 m2
Bijgebouwen:
Berging
Aantal kamers:
5
Overige voorzieningen:
Kelder
Slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
2

Informatie over milieurisico's voor dit dorp is te vinden op https://www.georisques.gouv.fr

Energielabel

Foto's

Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?
Pied-à-terre?