618 - Leuke opknapper

Sainte Anne Saint Priest

Referentie: 618, Woonoppervlakte: 63 m2, Aantal kamers: 4

€55.000,=
  • (Inclusief makelaarscourtage)
verkocht

Leuke opknapper


Uitdaging
Deze deels gepleisterde stenen woning van 63 m² is gebouwd in het begin van de jaren 50. Er is een kleine eigen oprit die naar de woning leidt. Het interieur is erg basic en heeft een bijna volledige renovatie nodig. Het sterke punt is de idyllische locatie voor een vakantie (of het hele jaar door) in de natuur, ver weg van de drukte. Het uitzicht over het prachtige Limousin-landschap is al een bezichtiging waard!

Vier ruimten
Een betonnen trap leidt van het tuinniveau naar de entree die is voorzien van een glazen luifel. Er is een terras dat langs de voorkant van het huis loopt. Op de begane grond zijn er aan weerszijden van de centrale gang de 4 ruimten; de eenvoudige keuken van 13 m² rechts van de ingang en de eetkamer van 13,5 m² aan de andere kant van de gang. In het midden van de gang een trap naar de zolder erboven. Verder zijn er nog twee slaapkamers van 13 m² en 13,5 m² aan de noordkant en een heel eenvoudige kleine badkamer.

Zolderruimte
De zolder is door een muur verdeeld in twee ruimten van respectievelijk 26,5 en 20 m² te creëren. De ene zijde is voorzien van een raam aan de westkant met uitzicht op het prachtige panorama dat zich uitstrekt over de schuren van de overburen. De andere kant heeft de zoldertrap en een deur met uitzicht over het eigen glooiende terrein. De zolder biedt ruimte voor (extra) slaapkamers en een badkamer : volledig naar eigen wensen in te vullen!

Het huis is gebouwd op een volledige kelder met een garage van 36 m² en een kelder van 28 m² met een trap naar de keuken. Daar staat een oude oliegestookte cv-installatie, maar deze werkt niet meer.

Uitdaging
Het huis is momenteel aangesloten op elektriciteit en bronwater, dankzij een waterrecht waarvan de eigenaar profiteert. Aangezien de woning jarenlang niet bewoond is geweest, is het zinvol om deze weer aan te sluiten op het gemeentewater. De septic tank moet worden aangebracht,  elektriciteit, sanitair en keuken dienen gemoderniseerd te worden. De muren zijn in goede staat, de leien van het dak ook, maar de leihaakjes zijn niet van RVS. Het gehele huis is voorzien van een kastanje houten vloer, sommige balken in een van de kamers zijn door de jaren heen een beetje doorgezakt.

Kleine of grote tuin
Het gedeelte vlak voor het huis geëgaliseerd en biedt ruimte aan meerdere auto’s. In het verleden bevond de grote moestuin zich op een vlak deel van het terrein.  De rest van het terrein is glooiend. U bevindt zich aan de rand van een brede vallei en kunt daarom genieten van het uitzicht over het prachtige en rustgevend Limousin-landschap. Het perceel beslaat 3.320 m².  

Het dorp Châteauneuf-la-Foret, met zijn winkels, supermarkt en meer, ligt op 7 km afstand. Limoges en de luchthaven liggen op respectievelijk 45 en 55 minuten rijden.

Dit huisje betreft een mooie uitdaging op een fraaie plek!

Meer informatie ontvangen van deze woning?

Vul uw gegevens in en ontvang:
- Kenmerken
- Plattegrond

Vraag stellen of een (thuis)bezichtiging plannen?

Dit kan ook via WhatsApp of email

Kenmerken

Plaats:
Sainte Anne Saint Priest
Slaapkamers:
2
Afstand tot dorp:
Minder dan 10 minuten
Aantal badkamers:
1
Ligging:
In/nabij gehuchtje
Aantal toiletten:
1
Oppervlakte:
3.320 m2
Sanitaire voorzieningen:
Douche, Wastafel, Toilet
Type:
Klusproject
Nutsaansluitingen:
Elektra, Telefoon
Bouwperiode:
Tussen 1950 en 1980
Riool:
Septictank (niet conform)
Woonoppervlakte:
63 m2
Verwarming type:
Inbouwhaard, Centrale verwarming op olie
Aantal kamers:
4
Bijgebouwen:
Garage

Energielabel

Foto's

Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper
Leuke opknapper