664 - Leuk huis!

Châteauneuf la Forêt

Referentie: 664, Woonoppervlakte: 72 m2, Aantal kamers: 3

€79.000,=
  • (Inclusief makelaarscourtage)

Leuk huis!


Dit dorpshuis is zeer smaakvol gerenoveerd en heeft veel charme door zijn hoge gevel, gevoegde muren, de plafond balken en warme kleuren. Het ligt op iets meer dan 5 minuten van het dorpje Châteauneuf-la-Forêt en de stad Limoges is binnen 30 minuten te bereiken.

 

Charme
Bij binnenkomst in de woonkamer valt meteen de fraai gevoegde wand met schouw op, waarin een houtkachel is geplaatst. Een nisje, wit geverfde plafondbalken en een openslaande dubbele deur die naar het achtergelegen terras leidt geven sfeer aan de zitruimte. Aan de andere zijde de keuken (17,6 m²): ook hier weer gevoegde muren en een schouw voorzien van houtkachel. Het schrotenplafond is wit geverfd. De keuken, voorzien van boven- en onderkastjes, is neutraal uitgevoerd en voorzien van diverse apparatuur. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Ook vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras.

De open trap naar de verdieping bevindt zich in de woonkamer. Op de verdieping zijn twee prima slaapkamers van respectievelijk 14,6 et 9 m². Een van de slaapkamers heeft een inbouwkast. De badkamer is modern uitgevoerd. Klein, maar voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, toilet en handdoekenradiator. Vanuit de douche is er een luik naar de zolder. Deze is niet geisoleerd en beperkt bruikbaar. Onder de keuken bevindt zich een kelder, toegankelijk vanuit een luik in de woonkamer.


De dorpstuin
Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar het achtergelegen terras. Een beschutte plek om te genieten van een lunch, BBQ of om lekker een boekje te lezen. De voorzijde van de tuin wordt begrensd door een laag muurtje, aan de andere zijden door de omliggende zij- en achtergevels van woningen en schuren. In de tuin heeft u echter geen inkijk. Het betreft nu alleen nog een grasveld, maar met een paar (bloeiende) struiken heeft u er zo een aangename tuin van gemaakt. Naast het huis een aanbouwtje met een nieuw dak voor de opslag van het tuinmeubilair en gereedschap. Voor het huis is een klein plaatsje om de auto te parkeren. Het huis is gelegen in een rustig straatje.


Geen onderhoud, direct genieten!
Het huis is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd. Er zijn houtkachels en elektrische radiatoren geplaatst, de elektra is vernieuwd, kozijnen vervangen, loodgieterswerk, een nieuwe keuken en badkamer, de binnen en buitengevels opnieuw gevoegd.... Het dak is niet geisoleerd of aangepakt : de leihaakjes moeten voor de zekerheid wel jaarlijks gecontroleerd worden. Het huis is aangesloten op het gemeenteriool. Alleen de tuin kan nog wel een paar groene vingers gebruiken. 

Kortom een huis om direct te genieten van het Franse leven! 

Ontmoeten we u binnenkort bij de bezichtiging?

Meer informatie ontvangen van deze woning?

Vul uw gegevens in en ontvang:
- Kenmerken
- Plattegrond

Vraag stellen of een (thuis)bezichtiging plannen?

Dit kan ook via WhatsApp of email

Kenmerken

Plaats:
Châteauneuf la Forêt
Aantal badkamers:
1
Afstand tot dorp:
Minder dan 10 minuten
Aantal toiletten:
1
Ligging:
In/nabij dorpje
Sanitaire voorzieningen:
Douche, Wastafel, Toilet
Oppervlakte:
470 m2
Nutsaansluitingen:
Water, Elektra, Internet, Telefoon
Type:
Bewoonbaar
Riool:
Gemeenteriool
Bouwperiode:
Voor 1900
Verwarming type:
Houtkachel(s), Elektrische verwarming
Renovatie periode:
2015
Aantal bijgebouwen:
1
Woonoppervlakte:
72 m2
Bijgebouwen:
Berging
Aantal kamers:
3
Overige voorzieningen:
Kelder
Slaapkamers:
2

Energielabel

Foto's

Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!
Leuk huis!