814 - 3 bouwkavels in een dorpje

Meilhards

€13.000,=
  • (Inclusief makelaarscourtage)

3 bouwkavels in een dorpje


Een bouwperceelt aan de buitenrand van het dorp, op een rustige plek met uitzicht over het glooiende Limousin-landschap.

Aan de koper de keus een moderne gelijkvloerse woning of juist een chalet te bouwen! Een ding is zeker : er komen grote raampartijen aan de zuid-oostzijde van de woning om optimaal van het fraaie uitzicht te kunnen genieten!

Perceel 1
Het perceel is 2.829 m² groot. Het perceel is licht glooiend gelegen. Aan de westzijde staan een aantal grote bomen, die ook de grens met het naastgelegen secondaire weggetje vormen. Naast het kavel ligt nog een 2e bouwkavel. Op termijn zal er dus ook een buurman komen. Schuin aan de overzijde staat een (te renoveren) longère.
Kavelprijs € 15.750,=

Perceel 2+2a
Dit perceel is naast voornoemde perceel gelegen en is in totaal 4.632 m² groot. Dit perceel wordt aan de oostzijde begrensd door een woonhuis.
Kavelprijs € 18.000,=

Perceel 3
Dit perceel is 3.966 m² groot en wordt aan twee zijden (oost- en west) begrensd door twee bestaande woningen. Ze ligt aan een secondair weggetje met zeer beperkt verkeer. Dit perceel is voor iets minder dan de helft bebouwbaar. Aan de zuidzijde van het kavel bevindt zich de fruitboomgaard die vroeger bij het naastgelegen huis hoorde.
Kavelprijs € 13.000,=

Aansluitingen nutsvoorzieningen
De aansluitingen voor water-, elektra en internet (fibre) zijn eenvoudig aan te vragen. Er kan in principe aangesloten worden op het gemeenteriool.

Voorzieningen 
Het centrum van dorpje ligt op een paar minuten loopafstand en voorziet in de basis behoeften : het heeft een bar-restaurant, een klein winkeltje met dépôt de pain, een benzinestation-garage en een lagere school. Op de vrijdag weten velen de weg te vinden naar een boerderij in het dorp waar biologisch vlees en brood wordt verkocht. Er is dan de mogelijkheid om te lunchen of te borrelen waar de bezoekers uit de wijde omtrek graag gebruik van maken! Maar het dorp zelf kent ook diverse verenigingen : de gym- en wandelclub, dansclub, historische club etc.

Het dorpje Chamberet, met meer winkels en voorzieningen ligt op minder dan 10 minuten afstand. Bakkers, slagers, verschillende supermarkten en natuurlijk restaurants voor lunch of diner zijn ook te vinden in de dorpen Masseret of Uzerche, die op 15 tot 25 minuten afstand zijn gelegen. Dit laatste dorp heeft een diverse supermarkten en mooi middeleeuws centrum waar de rivier de Vézère kronkelt, maar ook een actief gemeenschapsleven: petanqueclub, kanoclub, sporthal, rugby etc. Bovendien worden er regelmatig evenementen georganiseerd: herfstfeest, rommelmarkten, garageverkoop. De ruilbeurs voor oldtimer-onderdelen half juli is zeer bekend.

Meer informatie ontvangen van deze woning?

Vul uw gegevens in en ontvang:
- Kenmerken
- Plattegrond

Vraag stellen of een (thuis)bezichtiging plannen?

Dit kan ook via WhatsApp of email

Kenmerken

Plaats:
Meilhards
Bouwperiode:
Na 2000
Afstand tot dorp:
Minder dan 10 minuten
Sanitaire voorzieningen:
Geen sanitair
Ligging:
In/nabij dorpje
Nutsaansluitingen:
Geen Nutsaansluitingen
Oppervlakte:
2.829 m2
Riool:
Geen riool
Type:
Bewoonbaar

Informatie over milieurisico's voor dit dorp is te vinden op https://www.georisques.gouv.fr

Energielabel

Foto's

3 bouwkavels in een dorpje
3 bouwkavels in een dorpje
3 bouwkavels in een dorpje
3 bouwkavels in een dorpje
3 bouwkavels in een dorpje
3 bouwkavels in een dorpje
3 bouwkavels in een dorpje
3 bouwkavels in een dorpje