Wie zijn wij?

De website 2ehuisinfrankrijk.com is de Nederlandstalige website van het kantoor Agence Franco Hollandaise. Het team bestaat uit de Nederlanders Inge en Jeroen van der Ziel, Casper Rijnbende en de Fransman Didier Schmitt.

Laat u ons al in een vroeg stadium weten in welke periode u ongeveer wilt komen bezichtigen, dan kunnen we uw bezoek zo goed mogelijk inplannen. Indien u dat wenst, kunnen wij een overnachting voor u reserveren in een leuke chambre d’hôtes of gîte. Meer informatie hierover treft u aan onder de kopje ‘Zoekarrangement’ op onze site.


Adresgegevens kantoor :
Agence Franco Hollandaise
363 Route des Maquisards
Amboiras
87130 La Croisille sur Briance

Makelaarslicentie (Carte Professionnelle) n° 8701 2024 000 000 007, afgegeven door de CCI Limoges et de la Haute-Vienne
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Limoges n° 521 900 050
BTW-nummer : FR76521900050
Het kantoor beheert geen gelden voor derden

Bekijk ons hele woningaanbod Diensten Lees ervaringen

Inge van der Ziel

agent immobilier

Inge is sinds 1998 werkzaam als makelaar, eerst als bedrijfsmakelaar in Nederland en sinds 2008 in Frankrijk als woningmakelaar. Door haar goede beheersing van de Franse en Engelse taal heeft zij veel contact met de verkopers en zult u snel kennis met haar maken als u meer informatie wenst over een woning.   

Jeroen van der Ziel

agent commercial

Jeroen is tot 2005 werkzaam geweest in de projectontwikkeling en heeft daar veel bouwkundige kennis opgedaan. Daarna is hij woningmakelaar geworden en vanaf 2008 werkzaam in de Limousin in Frankrijk. Als u verbouwplannen heeft, wil hij graag met u meedenken.

Didier Schmitt

agent commercial

Didier komt van oorsprong uit de Elzas, heeft een commerciële achtergrond, heeft meer dan 15 jaar in Engeland gewoond en gewerkt. Hij spreekt vloeiend Engels, is teruggekeerd op Franse bodem en woont sinds enkele jaren in de Limousin.

Casper Rijnbende

agent commercial

Na ruim 34 jaar rond de wereld te hebben gevlogen als senior purser bij de KLM is Casper in 2020 geland in het mooie Noord Dordogne. Naast het vliegen heeft hij een eigen aannemers bedrijf gehad en beheer en onderhoud van vastgoed projecten door heel Nederland gedaan. Met deze ervaring en passie voor wonen in Frankrijk wil hij je graag helpen bij verkopen of het zoeken van een woning in Noord Dordogne.

Neem contact met ons op